Overslaan naar content

VIER DISCIPLINES ONDER ÉÉN DAK

Samen sterk

ONZE VISIE

Wij zijn een vooruitstrevend en innovatief advies- en accountantskantoor dat voorop loopt binnen de branche. Wij werken met een diverse en ambitieuze klantenkring in het MKB. Onze klanten zijn ondernemers uit uiteenlopende sectoren die groot naar de toekomst kijken. Met onze relaties onderhouden we het liefst een langdurige vertrouwensrelatie, en ook met onze medewerkers zetten we in op een langdurige samenwerking. Een samenwerking waarin we er met zijn allen voor zorgen dat we de gestelde doelstellingen bereiken. Waarin we voortdurend bouwen aan een prettige en veilige werkomgeving, zodat iedereen zelfstandig en met plezier kan presteren en voldoende ruimte heeft voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Daarbij tonen wij passie, positiviteit en daadkracht, zowel intern als extern.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Wij geloven in samenwerken en halen graag het maximale uit elkaar. Waar jouw plek binnen onze organisatie ook is.

Vijf labels, één team!

Fiscale specialisten waar zowel ondernemingen als ondernemers beter van worden. Nu en in de toekomst.

HR-professionals die onze ambitieuze klanten ontzorgen met resultaatgerichte en op maat gemaakte HR.

Strategische IT- en businesscoaches die onze klanten helpen slim en doelgericht te ondernemen.

Een inspirerende flexwerk omgeving voor ambitieuze ondernemers.

ONZE KERNWAARDEN

PERSOONLIJK

Wij zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van elkaars behoeften, doelen en dromen. En we kennen jouw dromen en doelen niet alleen, we helpen je ze ook te bereiken.

DAADKRACHTIG

Naar onze klanten werken we proactief, tonen we eigenaarschap en staan we voor kwaliteit. We zijn een deskundige gesprekspartner en stralen zelfvertrouwen uit, maar kennen onze grenzen.

INVENTIEF

Door inventief te zijn, zijn wij in staat om onze klanten op een positieve manier te verrassen. We komen met niet alledaagse oplossingen en blijven naar de toekomst kijken.

VEILIG

Door respectvol, open en eerlijk met elkaar om te gaan, creëren we een veilige omgeving waarin vertrouwen, gelijkwaardigheid en integriteit centraal staan. 

ONZE AANPAK

Ondernemers hebben dromen en ambities en willen zowel persoonlijk, als zakelijk doelen bereiken. Wij helpen ondernemers met het bereiken van deze doelen door onze groeimonitor en het toekomstplan. Zo heeft de ondernemer grip op de onderneming en de privézaken. Wij zijn toekomstgericht en geen terug uit kijkers. En dat merk je aan alles.

Word jij ook enthousiast van onze visie en aanpak?

Solliciteer direct of stuur je vragen naar onze recruiter Lotte via lvandenbosch@dejongacc.nl